FRI AVMELDING FRAM TIL 14 DAGAR FØR KURSSTART. Det betyr at du kan bestille og sikre deg plass og samtidig være trygg på at du får tilbake pengane viss du ombestemmer deg, blir sjuk, myndighetene seier at vi ikkje får reise på ferie, eller vi må avlyse kurset. Og vi tek ikkje gebyr, du får heile summen tilbake.
TILRETTELETTING AV KURS. Vi vil tilpasse alle våre kurs etter gjeldande regler. Våre brekurs og klatrekurs i Jotunheimen foregår utandørs med overnatting i telt, og i små grupper. Desse kan gjennomførast etter dagens regelverk. Brekursa på Fatbrehytta er halvert i størrelse slik at vi kan tilpasse oss smittevernreglane. Ta kontakt på tlf 5787 0500 eller post@bre.no om du har spørsmål.

Vi bygger om nettbutikken. Ta kontakt via post@bre.no inntil den der klar

1
Gå til nettbutikken

Den finn du på www.breoppleving.no. Her finn du eit stort utval av brekurs, klatrekurs og Josten på langs.

2
Bestill kurs eller tur

Så får du tilsendt faktura med 14 dagar betalingsfrist. Legg også merke til at du kan melde deg av heilt fram til to veker før kurset og få pengane tilbake. Så det er ingen grunn til å vente.

3
Les informasjonen

På vår dokumentside finn du detaljert program for alle kurs, utstyrsliste og annan informasjon. Les den godt når det nærmar seg kurs eller tur.

4
Møt opp

Pakk sekken og kom til møtepunktet. Når kurset eller turen startar står vi klar for å ta deg med til fjells.